Angellaugh

B'Kool och löshoppning

Publicerad 2012-10-02 22:07:22 i Allmänt,

Idag har varit en suverän dag! Började inte förrän tjugo i tio så jag fick sovmorgon ända fram till sju, yaay! Sen hade vi ensamble vilket var super roligt, vi plankade I want it that way med backstreet boys. Kanske inte direkt mitt förstaval,ehe, men den var kul att spela till. Resten av dagen flöt på och efter skolan gick jag och Maja hoppade(på kryckor) till mcDonnald's för att köpa glass men dom hade stängt så vi tog oss vidare till burger king där vi köpte en varsin B'kool. Jag med chocolate caramel och maja strawberry cheesecake. Mumsigt!
 
Ikväll från klockan 19.30 till 21.30 hade vi teori på ridskolan och vi hade löshoppning. Först ut var Zimon, en relativt ny häst som aldrig hade löshoppats på boke innan. Han vart lite nervös efter att han hade hoppat och skulle stanna, så det blev rätt mycket att han bara sprang fram och tillbaka på de tio metrarna mellan de som stoppade. Sista gången han hade hoppat blev han så kaxig att han inte stannade när tjejen som bromsade försökte få han att stanna, utan han rusade vidare till kombinationen och tog den en gång till. Nog om honom!
 
Vi provade därefter att löshoppa Ernst, något jag trodde skulle sluta i katastrof. Men hör och häpna, han var duktigare än Zimon! Han var skitduktig den lille plutten! Det var väldigt svårt att vara allvarlig när man såg den gullisen hoppa. Allt man ville göra var att krama honom och bara AAAAAAWWWW!
 
Bild från filmen jag spelade in, förhoppningsvis kommer filmen upp senare i veckan!
Tigerskutt!
 
 
bild från google.

Om

Min profilbild

Hilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela