Angellaugh

Lååååånga lång, låååååånga långkalsong!

Publicerad 2011-11-28 17:00:26 i Allmänt,

Ska plugga lite musik, är väl inte jätte kul men prov imorn så det är väl bäst. Datorn är bara ett litet dröjsmål på vägen till läxorna ;) Berit drog in över södra Sverige igår som förmodligen exakt alla vet(som har fb iallafall), hon slet bort lite tak från vårat hus men nu har pappa satt papp där ;)(och andré). Ika jag tycker du ska bli friskt, we neeeeeed you!!! Krya på dig och hoppas att inte din förkylning dröjer längre.
Idag röstade vi på vem som ska bli lucia. Ska väl bli spännande och se. Jag anmälde mig inte till det, skulle vara grymt opassande med mig längst fram ^^
Nä, nu är det nog dags med liiiiiite läxor iaf.

Städar ur min garderob

Publicerad 2011-11-24 18:07:58 i Allmänt,

Märkte just hur lite jag har bloggat den här månaden, skärpning! Har varit ganska trött idag vilket inte är något ovanligt för min del så här på vinterhalvåret. På gympan höll vi på med gymnastig vilket inte är en utav mina starka sidor. När man kommer hem och har inställt sig på att städa har min gulliga lillebror redan städat hela huset utom toaletten, så den fick jag städa ^^ När pappa kom hem tyckte han att vi varit så duktiga så det blir Pizza tonight :D
Tänkte också berätta att jag ska iväg på ledarutbildning från lördag till söndag på Olofströms Ridklubb. Det ska bli kul! Så nu lär det tillbringas mer helger på bokeslätt för min del(bokeslätt är min ridskola)! Jag tror att det får räcka för idag. Har tyvärr inga bilder att komma med så det får bli en Skit snygg ego bild på mig ;-)

This is me liksom ^^

Laddar för myskväll

Publicerad 2011-11-18 16:36:40 i Allmänt,

Japp, ikväll tänkte jag sitta själv och glo på en massa filmer med popcorn, chips och varma mackor. Ibland är det helt OK att vara ensam på en fredag.
Orkar inte skriva mycket mer så hej då!

Am I strong enough to last through the weather in the hurricane of my life?

Publicerad 2011-11-17 18:17:09 i Allmänt,

Kan inte förstå att jag aldrig orkar blogga? Är som att jag inte kommer på något att skriva... Men idag håller jag på och städar för fulla muggar medan jag lyssnar på disturbed(♥). Har kommit på en sak jag ska köpa till Julia i julklapp men inte vad jag ska köpa till Ika & Ida.
Nä nu ska jag väl städa klart(satte mig och bloggade bara för att jag skulle få slippa  städa lite). Japp, nu ska jag
fortsätta lyssna på inside the fire och försöka städa klart.

Turdag?

Publicerad 2011-11-11 18:47:47 i Allmänt,

Idag har jag haft två otturssaker som hänt. Första hände när jag cyklade hem ifrån skolan. Jag skulle stanna och hoppa av cykeln utanför distriktssköterskan vid vägen(skulle över vägen). Så glömmer jag att jag cyklar på pappas cykel som är en herrcykel (med en hög hjärnstång mellan sadeln och styret) och hoppar ner rakt på den här stången och Jä-vlar de gör ont! Stod där vid vägen och försökte hålla masken inför alla bilar som körde förbi, hade bara lust och kräkas, så ont gjorde det XD Som tur och väl är man tjej så det räckte med att gå tjugo meter så kunde jag hoppa upp på cykeln igen.

Andra saken hände alldeles nyss. Ett litet kryp attackerade mig(nån grön fluga?) och jag försökte vifta bort den och sen smällde jag till den. Märkte inte av den på en stund så jag bara "moahaha, fick den jäveln!" Sen efter en stund känner jag hur det kittlas under tröjan, och tro på fasen, där under min tröja flyger en liten grön fluga runt! Får tyvärr meddela att den förmodligen är död nu eftersom jag fick ett litet psykbryt...

Tänkte att det börja närma sig jul så här är min önskelista!




Väldigt avancerat gjord i paint ;)

En utav världens bästa filmer som någonsin gjorts!


Don't let the bastards get you down

Publicerad 2011-11-10 18:26:25 i Allmänt,

Ganska tråkig dag idag kan man väl säga. I skolan var både Julia & Fredrika sjuka. Tur att Adam och Ida var friska annars hade jag nog varit rätt ensam :P Hade gymnasie information idag GRYYYYYYMT tråkigt! Inte en enda ntressant linje. Gäsp.
Bara för att den här är så bra ;)

Om

Min profilbild

Hilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela