Angellaugh

Yeeees!

Publicerad 2011-05-29 19:51:57 i Allmänt,

Så, nu har jag och mamma köpt oss en palette! Nice nice, saknas bara en eye primer nu ^^
Have a nice sunday evening :)


Klicka för att stänga fönstret

nej...

Publicerad 2011-05-28 23:00:49 i Allmänt,

Orkar inte flytta bloggen xD Idag har jag iaf schasat hem Julia och läst lite... Very händelserik dag ^^
tryck på bilden för att den ska bli större ;P

Flyttar bloggen!

Publicerad 2011-05-28 22:39:34 i Allmänt,

Flyttar bloggen (samma namn) till devote ist. Blogg.se har varit så segt på sistånde så jag pallar inte blogga här mer^^

Och så har vi söndag ;P

Publicerad 2011-05-22 22:36:38 i Allmänt,

Dagen har tillbringats med:
  • Kolla på tv fram till två
  • Åka till stallet och rida klockan tre
  • Åka till Eko klockan fem
  • Jobba med engelska klockan sju
  • Äta hamburgare och pommes klockan åtta
  • Kolla på due date och samtidigt göra engelska från typ halv nio till tio
  • Renbädda sängen
  • Blogga
  • Snart sova!
Det var min dag, god natt!!! Och jorden gick inte under, det enda som hände var att det blev vulkanutbrott på Island igårkväll ;)
Tryck på bilden för att den ska bli större!

Drogfighter! + Very varm day!

Publicerad 2011-05-21 22:32:00 i Allmänt,

Har tillbringat min dag i Olofström från klockan tio till halv fyra ungefär på drogfighten. Hjälpte till med nån kattstation och sedan låg jag bara och chillade i solen utanför simhallen. Ca 100 meter bort var holjemarknad så vi tänkte att eftersom vi ändå måste vända en och en halv timme på resultaten kunde vi lika gärna gå ner dit och kika en snabbis. Jag köpte två godisremmar och en tröja jag förmodligen kommer att ha på måndag.
På kvällen runt sju åkte vi hem till Pierr elr hur det stavas XD och Camilla och åt grillat och hade trevligt och spelade kubb. Pappa blev, eh, onykter kan man väl säga så vi vågade inte låta honom cykla hem så Andé fick hämta honom. Mamma verkade inte särskillt onykter men så fort vi börjat cykla och alkoholen började komma upp i hjärnan på henne blev hon väldigt glad och försökte blända bilar med ficklampan xD
Tryck på bilden för att den ska bli större!

Friday....

Publicerad 2011-05-20 00:24:00 i Allmänt,

Sitter här och oroar mig för morgondagen, jorden ska ju tydligen gå under då. Visst man kanske inte ska tro på sånt som en knäpp gubbe säger men,men vidskeplig som jag é gör jag de.
Idag har man varit ledig!(!!) Stack till stallet och red en sväng på Donnisen och sen cyklade jag hem igen för att sedan åka in till stan och köpa present till Ida. Sen duschade jag och gjorde mig iordning och blev sedan skjutsad till Ida. När jag kom dit åt vi tacos, spelade kubb, åt fruktsallad, kollade på film och käkade chips och sen åkte jag hem. Riktigt trevlans! ;) Sen gick jag hem och Ida och Mia gjorde mig sällskap på vägen.
Lite bilder från dagen:
Tryck på bilderna för att de ska bli större!

Bara för att jag väntar^^

Publicerad 2011-05-19 22:27:42 i Allmänt,

Ska strax kolla på "så som i himmelen" och under tiden tänkte jag berätta vad jag drömde på natten mot söndag. Jo jag och min familj var på en strand och åkte ett sj tåg. När tåget stannade fick jag för mig att hoppa ur det på stranden. Sen sprang jag runt och letade efter jesus dockor i gummiplast som var gula och vissa bruna. Helskumt xS

Sjuuuk -.-'

Publicerad 2011-05-19 20:26:24 i Allmänt,

Först Julia sen jag, jag menar vart ska detta leda till nu då! Usch tkr int om att vara sjuk, fast Julia är nog sjukare....Du har tur du Ika som får lov att vara frisk ;-) Fast jag slipper städa iaf ^^ Men ska nog passa på att göra lite engelska och vänta tills alvedonen börjat verka. Annars har man väl slingrat sig igenom dagen hyffsat bra :) Har beställt hem lite kläder från hm!!! :D det ljusade upp min dag!

Men fasen vad bloggen ska cp:a!

Publicerad 2011-05-13 19:17:57 i Allmänt,

Nu har det tydligen blivit två inlägg om att det var varmt häromdan! Först publicerades dom inte ens och nu kom det två x) Det är ju inte den finaste bilden direkt heller men jag gillar bakgrunden. Det var länge sen jag skrev men jag kan meddela att jag läst Julias memoarer. kan också meddela att snart kommer mitt hår vara lite grönt eller blått! Fast det får bli när jag tar mig till sthlm eller när Johanna kommer hem därifrån.
Imorn blir det att konfirmeras längtar efter min present! Jag har nog sagt tillräckligt många gånger vad det är för att ni ska veta ^^ Nä nu ska jag städa inför imorn och käka lite tacos!
Tjockis tusse :)

Varmt!

Publicerad 2011-05-09 20:47:12 i Allmänt,

Blev sugen på att gå ut i solen lite så jag la mig på studsmattan och solade lite. Efter det bestämde vi i familjen oss för att åka till glassbåten. Sen på kvällen kom Tess :)
Bild :P

Varmt!

Publicerad 2011-05-07 19:30:00 i Allmänt,

Blev sugen på att gå ut i solen lite så jag la mig på studsmattan och solade lite. Efter det bestämde vi i familjen oss för att åka till glassbåten. Sen på kvällen kom Tess :)
Bild :P

Wild child

Publicerad 2011-05-01 14:47:33 i Allmänt,

Nu ska man strax cykla in till stan för att sedan ta tåget till k-stad. Kul men ändå inte x) Julia vägrade följa med så jag kan ju alltid höra med Ika fast det är rätt långt att cykla från henne till stan :P Har förresten  köpt en konfirmationsklänning/skolavslutningsklänning!!
Julias kanin :)

Om

Min profilbild

Hilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela