Angellaugh

Hahaha xD

Publicerad 2011-04-30 17:10:12 i Allmänt,

En flicka kom skuttande hem från skolan en dag.
- Mamma, mamma, tjoade hon. Vi räknade i skolan idag, och alla de andra kunde bara räkna till 4, men jag räknade till 10 jag. Vill du höra? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10!
- Vad duktig du är, svarade mamman.
- Det är för att jag är blond, sade flickan.
- Ja, det är för att du är blond, svarade mamman.
Nästa dag kom flickan tjoande hem från skolan.
- Mamma, mamma, idag läste vi alfabetet och alla de andra barnen kunde bara säga till D, men jag kunde ända till G jag! Vill du höra? A, B, C, D, E, F, G!
- Du är så duktig min flicka, berömde mamman leende.
- Det är för att jag är blond, sade flickan.
- Ja, det är för att du är blond.
Dagen därpå kom flickan hoppande hem från skolan.
- Mamma, mamma, när vi duschade efter gymnastiken idag såg jag att alla flickorna hade platta bröst, men jag har de här jag! hojtade flickan, drog upp tröjan och visade ett par väl utvecklade bröst.
- Du är så duktig min lilla vän, sade mamman.
- Det är för att jag är blond, sade flickan.
- Nej, svarade mamman, det är för att du är 24.

Förra inlägget funkade inte :P

Publicerad 2011-04-29 21:27:18 i Allmänt,

Blev något fel med förra inlägget och det gick inte att ta bort :P

Kunde inte rida Donnan idag :( Hon var halt och vet ni varför(eller vi tror det é så iaf), jo Madonna är brunstig och lillpojken har fått för sig att han är hingst och han skulle då försöka betäcka henne den dumbollen(han är valack och det är för dig Julia som kanske inte vet en kastrerad pojkhäst xD)så förmodligen har han lyckats sparka till henne eller nåt ner han skulle "hoppa upp" x) stackars Donnan :P

.

Publicerad 2011-04-29 21:13:02 i Allmänt,

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Schools out for the week;P

Publicerad 2011-04-29 14:18:53 i Allmänt,

Har ju praoat i skolan de här två dagarna istället för att sitta och inte göra någonting medan Ragge och hela deras våning hade möte. Det har väl varit kul att praoa på skolan också:) Många från mjällby som gått på hällevikskolan innan ;P Har precis kommit hem därifrån just nu och jag vet att ni vill veta vad det är jag ska säga men ni kommer bli så himla sura när ni får veta vad det är(Ika och Julia) xD Kanske inte ska säga det för då har ni ju varit nyfikna i onödan ^^
Jag och donnan på stranden :)

Praktik....

Publicerad 2011-04-27 20:10:50 i Allmänt,

eller som man med ett finare ord säger prao...(NOT x)) Har praoat hos Ragge i två utav fyra dagar men det blir inge mer där för dom skulle ha ett heldagsmöte på fredag och ett möte på eftermiddagen på torsdag så jag tänkte att det är bättre om jag praoar dom två dagarna på hällevikskolan där jag ska praoa nästa vecka för annars hade jag bara fått suttit på kontoret och rulla tummarna :P Jag har varit på en massa uppdrag över hela Blekinge med allt från kossor till sköldpaddor! Det har varit kul men jobbigt att gå upp halv sex för att hinna med bussen halv sju för att sedan hoppa på tåget sju och sedan åka bil från karlshamn till karlskrona, så jag har lite ont i rumpan av allt åkande för när vi var ute på uppdrag åkte vi bara bil. Och igår skulle jag dessutom rida efter allt sittandes. Även om det var jobbigt kan jag faktiskt tänka mig att jobba inom länsstyrelsen på miljöavdelningen.
Igår var jag ute från klockan tio till tre ungefär på uppdrag i Blekinge men det var bara en utav dom vi "hälsade på" som var hemma och idag var vi ute från nio till fyra ungefär och alla vi åkte till var hemma. men ni kan ju tänka er hur skönt det är att sitta på rumpan(eller inte) från klockan halv sju till fem/sju på eftermiddagenkvällen ;)

Julia står bakom min rygg och tittar fram....

Publicerad 2011-04-24 10:13:09 i Allmänt,

Nu har man sovit över med Julia. Det hela började med att Julia kom hit(hon kände nog lukten av tacos) först åt vi sedan bestämde vi oss för att kolla på old dogs som är en ganska roligt film. Senare på kvällen var vi ensamma och då kollade vi på pocahontas av nån anledning och jag med mina känsliga ögon började gråta.... Sen kollade vi runt på olika tv kanaler och halva juno. Runt ett satte vi igång the mist och det är fasen en utav de hemskaste filmerna jag sett! Den var slut typ tjugo över tre och då gjorde vi oss sängklara och gick och la oss men vi somnade inte förren fyra. Fem timmar senare tvingas vi upp av min väckaarklocka som med bestämd röst sa att vi skulle till gudstjänst. Nu ska vi strax det och jag måste leta upp ett par strumpor.....

kallt....

Publicerad 2011-04-20 10:07:57 i Allmänt,

Kallt inne men varmt ute... konstigt eller så är det bara för att jag precis vaknat. Idag åker pappa och André upp till fäbon och jag är fortfarande inte helt hundra med hur jag ska göra...Vill upp dit men ändå inte :O Knasjobbigt värre xS
Ska rida den här pärlan idag!<3333
OBS! Kom också på att om ni vill se min riktiga header får ni gå in på bloggen och inte via bloglovin för det är inte den snabbaste uppdateringen där x)
;D♥

NU NI!

Publicerad 2011-04-19 23:37:26 i Allmänt,

Nu blev det minsann en suverän header!!! Tack vare min super brorsa så fixade det sig! Tack Alex!(tur att man har en brorsa som kan typ allt om datorer ;))

eeem....

Publicerad 2011-04-18 22:59:46 i Allmänt,

Försökte fixa headern och den blev ju sådär xD men orkar inte fixa med det mer nu ikväll för jag är suuuuper trött :P god natt!

April 15, 2011

Publicerad 2011-04-15 09:11:43 i Allmänt,

Äntligen fredag! Så härligt även om jag ska till skolan snart :P Men fredagarna går så himla snabbt! Enda tråkiga är att vi ska ha matte prov x) annars tror jag minsann betämt att det kommer bli en bra dag!
Lite bilder från min och Julias promenad:
4

Buzzzzz buzzz buzzz

Publicerad 2011-04-14 10:46:21 i Allmänt,

Trodde det var en fluga som flög runt mig men det var bara datorn som surrade när jag satte igång den xD Jag kom på att jag ska skriva hur det vore om Ika och Julia var två hästar jag skulle sälja. Något i den här stilen förmodligen:

Julia är en medelålders shetlandsponny sto(haha!)på hela femton vintrar. Julia har ett stort fint huvud och tjock man och svans. Hon är en rolig häst att busa med i hagen och är snäll i de flesta lägen. Hon är däremot väldigt bestämd och har en egen vilja, kan vara väldigt tjurig i vissa lägen men då får man bara visa vem som bestämmer. Jag vill gärna att hon kommer till ett hem där en vuxen hjälper till att sköta om henne då hon inte riktigt vet hur hon ska beté sig med barn. (Skynda er att köpa och blir hon inte såld inom kort lär jag bli tvungen att slakta henne....säljes för lite mindre än slakt priset...) Skoja där va Julia.

Sen har vi ju Ika också!
Fredrika är ett New forest sto på fjorton snart femton vårar. Hon har fint huvud med tjock lockig man. Det bästa hon vet är att bada och hon tvekar aldrig med att gå i vattnet. När hon var yngre var hennes humör lite upp och ner men nu kan man alltid lita på henne. Hon har aldrig bitits eller sparkats. För det mesta är hon glad men är hon arg är det ingen mening att ta en ridtur( xD). Under mina år med henne har jag aldrig varit missnöjd med henne. Visst vi har väl haft några bråk men som sagt har hon blivit lugnare med åren. Såljes gärna tillsammans med Julia och Julia och Fredrika vill gärna ha med sig sin åsne kompis Hilda.

Ska passa mig!

Publicerad 2011-04-09 08:45:08 i Allmänt,

Var tvungen att testa att blogga från mobilen och det gick ju! Har precis varit i biltvätten och nu ska jag och mamma ta pass.

^^

Publicerad 2011-04-08 18:28:28 i Allmänt,

Fick just reda på att Tusse kräkts! xS Här kommer bilderna på André plus en bild på boy när han har en boll i munnen :P
fds
dsh
dghs

what a wonderful wooooorld!

Publicerad 2011-04-08 18:24:38 i Allmänt,

Äh helt wonderful vet jag väl inte men kom inte på något annat att skriva. Idag har jag:
  • haft Sovmorgon till fem i tio
  • Halvsovit på tyskan
  • Jobbat med matte(!)
  • Ätit fisk sås och potatis
  • Suttit i gympasals korridoren med Ika och kastat boll
  • Haft spanska
  • Kommit hem och käkat 4½ kaka (xD)
  • Åkt till Tejna och fått en massa tomma sms utav Elsa och tittat på när mamma och pappa städade ur bilen(ska säljas imorn ev.) och slängt upp André på Boy (Bild kommer strax)
Det har jag gjort fram till nu kommer nog mer ikväll!

tandpetare... ^^

Publicerad 2011-04-06 21:34:15 i Allmänt,

Jag satt och funderade på en sak förra helgen(men jag var för lat för och skriva det) men jag har kommit på varför det gör så ont att få sitt hjärta krossat. Jo så här är det, ni vet ju själva hur ont det gör att sudda ut något man skrivit med blyerts på sin hand. Tänk hur ont det gör att sudda ut något skrivet med bläck. Så om man nu har skrivit in ett namn på sitt hjärta...då måste det ju gör för jävla ont att sudda ut det...
Jag = långsökt människa
Övertexten hade såååååå mycket att göra med själva texten x) ni får fråga varför jag skrev det som överskrift ^^

Baka, leka, prata, data, sova, vakna, jobba, rida, baka, äta och skriva

Publicerad 2011-04-03 20:15:11 i Allmänt,

Det är vad jag gjort dessa två dagarna. Gårdagen ägnades med att baka muffins med Ika och Julia och sätta upp mycket fina frisyrer på varandra :p Sen åkte Ika hem och jag och Julia gick ut på en promenad med våra fina frisyrer. Julia frågade på ett lite konstigt sätt om vi kunde sova över så vi gjorde det. från halvtolv till halv tre hade vi ett långt samtal med Anna-Lena sen så ville hon se Voldemorts facebook xD och sen satt Julia lite vid datorn medans jag la mig ner och "blundade" lite på min madrass.
Efter att jag "blundat" vaknade jag utav att jag fick sms. Då bestämde jag mig för att gå på toa, sen vaknade jag en halvtimme senare(kl.10.00) och jag och julia klev upp. Senare stack jag hem och hämtade kaffe och pengaskrin och cyklade till bytardagen. Var där till klockan två och var tvungen att cykla till stallet sen. När jag kom hem chillade jag en timme sen bakade jag från klockan sex till halv åtta :P
Bakade
  • Negerbollar
  • Sockerkaka
  • Kladdkake muffins

Sovmorgon!

Publicerad 2011-04-01 08:16:54 i Allmänt,

Nu har man sovmorgon till fem i tio! Klev upp tjugo i sju för jag ville kunna chilla lite och var tvungen att be pappa om hjälp med matten innan han stack till jobbet. Ska strax gå ut med pepsi sen blir det väl och kolla lite mer på tv och lite matte. Kanske cyklar till skolan lite tidigare så jag kan plugga lite spanska också ;)
54

Om

Min profilbild

Hilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela