Angellaugh

Möuw

Publicerad 2011-08-31 21:30:50 i Allmänt,

Så låter vår katt ungefär när han "mjaoar" Låter som en ko som fått en igelkott i halsen, med andra ord låter han rätt fult men det är ändå lite gulligt.
Har ridit donnan idag och det märks att hon har blivit gammal. Hon ser typ ingenting när vi är ute och rider, hon hör inte heller så bra. Jag kan upptäcka saker tio meter innan hon upptäcker dom och när hon gör det blir hon livrädd.
Idag t.ex. så joggade en joggare förbi med knallröd jacka. Jag märkte henne tio meter innan men när hon var precis bredvid oss upptäckte Madonna henne och kastade sig åt sidan. Hon ser också en jädra massa spöken och idag blev hon rädd för en nerfälld björk :S
Lite bilder från dagen:
-
-
©Copyrigt på alla bilder

Smällde just till ett gummiband :S

Publicerad 2011-08-30 20:47:29 i Allmänt,

Har inte gjort så mycket idag förutom jobbat med engelska och ridit. Fick en häst som hette Buddy, jätte fin men jätte tjurig! Fick nästan banka igång honom. Sen när jag stod i spiltan med honom började han backa ut för att han skulle ha höpåsen som var utanför så jag fick dra med allt jag var värd in honom igen och en liten smisk på bogen fick han också. Sen när jag har tagit av honom tränset(För dom som kanske inte vet är det lädersaken med remmarna man håller i när man rider ^^) så börjar han backa ut igen, och den här gången fick jag panik för jag hade inte lyckats ta på honom grimman helt men jag hade fått den runt huvudet på han iaf så jag fick försöka dra i den och samtidigt trycka under skulderbladen för att få honom att gå framåt. Så tillslut fick jag in han men när jag hade tagit på han grimman började han backa ut igen men den här gången räckte det med att jag smällde till han. Äventyrligt eller? :P
Nu ska jag dricka, duscha och kolla lite på Robinson.
Demonstrations bild:
(Bild från google, text från paint)
Grimma:
(Bild från google)
Buddy:
(Bild från bokeslätts hemsida www.stallbokeslott.com)

Tiden följer inte klockan.

Publicerad 2011-08-28 20:25:39 i Allmänt,

Drömde att jag skulle slinga håret blondt och att hårfrisören var hemma hos oss och försökte färga det men det gick inte så bra. Sen försökte jag slinga det själv för jag tyckte hon var så långsam så tillslut hade jag tre tjocka slingor i håret. Såg mest ut som om jag var blond med lite brunt hår. Alla gick runt och sa att det var jättefult... Sen kommer jag inte ihåg mer.

Jag äger tio par gymnastikskor, ett par för varje veckodag.

Publicerad 2011-08-27 21:28:59 i Allmänt,

HEJ ALLA BARN NU É DET BARNPROGRAM!
Idag har väl varit en "händelserik" dag. Har sett tre avsnitt av Paris Hiltons Britain Best friend eller något. Ganska drygt men så pinsamt att man måste kolla på det. Sen var klockan helt plötsligt halv tre och jag kände att det var dags att fräscha upp sig lite för man känner sig dubbelt så äcklig när man är sjuk. Sen var jag på eko-hallen med Magda och köpte mineralfoundation och toffieffie eller hur det stavas. Har inte haft tid eller ork att göra särskillt mycket men ska försöka ägna morgondagen åt SO:n och lite engelska, spanska och tyska...-.-' Nu blir det att kolla på Vargsommar med Felicia som vi är "barnvakt" åt eller vad man nu ska kalla det när barnen är 11 ^^

HEJ SVEJS!

Coca Cola Cowboys

Publicerad 2011-08-26 20:15:07 i Allmänt,

Har inte gjort något på hela dan. Har bara legat och kollat på tv. Har haft feber hela dan och tjurig som jag är har jag inte heller tagit nån alvedon men nu på kvällen var huvudvärken för överväldigande så jag var tvungen XD Har iaf hunnit kolla på Monsters inc och 10 things I hate about you och en jädra massa tv program.
För tillfället lyssnar man på Imperiet och Eminem för att lindra huvudvärken lite och om nån stund blir det nog att kolla på en komedi med mamma och käka lite snacks ^^ Tur att näsan funkar än iaf!

800 grader

Publicerad 2011-08-26 08:40:35 i Allmänt,

Ni får ursäkta att jag Har varit dålig med uppdatering men jag har inte haft tid med bloggen. Ska nog snart äta sen ska jag kanske kolla på 1:a säsongen av lost eller sova. Är hemma från skolan idag för jag är förkyld o Har feber. Ska se om jag uppdaterar senare idag. Peace out, Hilda

Are you ready to turn the tide

Publicerad 2011-08-22 18:39:00 i Allmänt,

Kollade ju som sagt på Jag saknar dig igår och GUD VILKEN VACKER FILM DET VAR! Den var sjukt fin. Innan bion köpte vi läsk på burger king för det var tre kronor billigare än på bion. Sen efter bion satte nån gubbe med hund sig bredvid fredrika och bad om att få låna hennes mobil typ tio eller fler gånger. Han var aspackad. Jag blev såklart irriterad på honom och sa till honom att ingen av oss har mobil och att vi skulle gå och Julia sa att vi skulle till tåget, det sa Ika sen också men hon sa också att vi skulle till Sölvesborg och fick för sig att han skulle förfölja oss.
Har börjat lyssna på dessa (har hört nån låt innan men nu lyssnar jag för fullt!) :D





Sweet dreams...

Publicerad 2011-08-21 16:02:41 i Allmänt,

Ursäkta den dåliga uppdateringen! Har varit barnvakt sen igår klockan nio till idag klockan tolv sen har man ridit, duschat och klätt på sig. Kollat lite på Twist & Pulse videor och lyssnat på Andrew Johnston. Om ungefär en kvart hämtar Ika upp mig och Julia för vi ska gå på "Jag saknar dig" och den verkar jätte (x10) bra. Just nu sitter jag och lyssnar på mammas musik, för tillfället spelar hon Eurythmics låt there must be an angel(tror jag:S).

See you later, Crocodiles!

Kommer skada mitt hår x)

Publicerad 2011-08-18 22:15:24 i Allmänt,

Sovit över med Ika och Julia från igår till idag. Käkade god pizza på kvällen och kollade på Water for Elephants, vacker film. Somnade runt halv två för att sedan stiga upp klockan sju för jag hade utvecklingssamtal klockan åtta. Resten av dagen gjorde vi inte överdrivet mycket annat utom att vänta på Ika & Julias UV-samtal. När jag kom hem tvättade jag håret en gång och nu ikväll tvättade jag det en gång. VILL FÅ BORT FÄRGEN! Fyfan vad fult det är just nu rent ut sagt x) Bara det försvinner innan skolfotot :P Nä nu ska jag gå och lägga mig.

Ska se om jag kan boka biljetter till "jag saknar dig" på bio till antingen fredag eller lördag. Antingen går jag själv eller om Ika och Julia kan får dom gärna följa med ^^
Sleep tight, don't let the bedbugs bite!

Super 8

Publicerad 2011-08-18 17:46:00 i Film,

Sommaren 1979, bevittnar några vänner i en liten stad i Ohio en katastrofal tågolycka medan de håller på att spela in en super 8 film. Snart börjar de misstänka att kraschen inte var någon olycka, och det dröjer inte länge innan människor i staden börjar försvinna spårlöst och andra märkliga, oförklarliga saker händer. När den lokale polisshefen försöker få reda på sanningen, visar det sig vara något mer fasansfullt än någon av dem kunnat föreställa sig.

Det var info om filmen.
Min egna recension:
Den var bättre än vad jag hade väntat mig faktiskt. Det var bra skådespelare och bra effekter. Man märkte inte att filmen var två timmar lång utan man är så pass inne i den att man inte märkte att tiden gick. Tycker jag. Det var lite hoppigt ibland mellan scenerna och man hann inte med hela tiden vad som hände men det funkade. Den var super bra, tillräckligt bra för att hamna bland min topplista ;)


Mmmmmeeee :P

Publicerad 2011-08-17 16:23:36 i Allmänt,

Pappa glömde såklart att köpa hårfärg-.-' men får se om jag kan pallra mig in till Kristianstad i helgen. Håller på för fullt med vaniljhjärtan men för tillfället håller vanlijsåsen på och svalnar och jag kan inte börja kavla ut degen förrän fem över halv så jag blir kvar på datorn en stund.

Jag är en tönt som spelar Counter strike...

Publicerad 2011-08-17 12:21:54 i Allmänt,

...Vid datorn och vrålar, jag är en tönt som spelar counterstrike, dricker Coca Cola!
Aa, litet intro där ;) Nu ska man Pröva sig på att göra några vanilj hjärtan tror jag minsann! Fast vet inte om jag vågar för det verkar så komplicerat... Annars gör jag nog gamla hederliga muffins.
På tal om något annat så är mina fingrar blåa. Färgade ju håret "Midnight blue" fast jag skulle snarare kalla det "Midnight green" XD Men det blev väl helt OK! Det är endå borta om nån dag ;) Fast pappa ska få köpa mer grön färg idag ^^
Peace out! //Hilda

Ojsan ^^

Publicerad 2011-08-16 22:56:16 i Allmänt,

Har precis färgat håret med en färg jag köpte i våras. Blev grön/blått med bruna inslag XD Laddar upp en liten blid nu men tar nya imorn i dagsljuset :P
Ska färga lite mer på vissa ställen som blev för bruna :P

Italien del 7 av 8

Publicerad 2011-08-16 15:18:15 i Resor,

Va ju ett tag sedan jag uppdaterade om Italien resan så de två sista inläggen kommer idag och imorgon!
-
Dagen började med att vi åt frukost, sen checkade vi ut från hotellet runt 10. Vi körde hela dagen tills vi stannade i södra Tyskland runt 19. Vi kom till sista dagen på en festival dom hade där. Vi gick runt där och jag och Simon åkte en Karusell som jag tyckte var lite för högt upp när den snurrade :S Vi åt också något friterat fläsk. Såg ut som chicken nuggets fast med griskött i istället. Dom var rätt goda men jag saknade(såklart) ketchup. När vi var på hotellet så smällde dom fyrverkerier men dom var inte lika fina som dom i Caorle ;) Så det var som en avslutning på vår lilla resa.

Jabba dabba dooooo!

Publicerad 2011-08-16 14:36:28 i Allmänt,

Nä nu ska jag ta och äta lite mannagrynsgröt till frukost^^ eller brunch snarare? Sen ska jag se om jag får tag på Lillan så jag kan boka klipp tid. Sen så blir det nog att gå ut i trädgården och fota lite!
-
Vad ska man göra sen då?
Kan ju alltid baka men då blir... nej orkar inte baka. Läsa finns ju också att göra. Men klockan är ju halv tre?!! Trodde hon var typ ett x) Aja då är det väl bäst att jag börjar med dagens schema då!

Finaly!

Publicerad 2011-08-16 00:06:29 i Allmänt,

Har inte gjort annat än jobbat med bloggen idag och gått en promenad på en och en halv timme. Nu ska jag gå och lägga mig, bloggen börjar bli ganska färdig. Funderar på att byta bakgrund bara :P Om man googlar på angellaugh finns bloggen där :D
Nu går man och lägger sig, God natt!

Renoverar!

Publicerad 2011-08-15 17:22:05 i Allmänt,

Håller på att renovera bloggen, så den kanske inte ser så färdig ut för tillfället. Nu ska jag gå en liten promenad och få syre till hjärnan sen ska jag nog fortsätta ;)

Walking on sunshine

Publicerad 2011-08-14 17:29:47 i Allmänt,

Fick sån lust att skriva, har ingen aning om varför. Tänkte berätta att jag har ridit älskade Madonna idag i alla fall. Gick super som tur och väl. Jag ska se om jag kan börja tävla lite smått i LC:1(dressyr) fast på pay and ride lär det väl bli nu i början. Vi red banan en gång men sen duggade det så mycket för att vara i paddocken så jag red hem istället.

Julia och jag började dagen med frukost sen kollade vi på superåtta. mycket bra film faktiskt! Skriver mer om den i ett annat inlägg.

Love actually

Publicerad 2011-08-14 04:13:19 i Allmänt,

Cha cha bloggen! Julia däckar på min soffa i natt, blev ganska villt på Jazzen. Tror hon drack för mycket coca cola...*fjoewrtizz fylla*. Nä nu ska jag ta och knyta ihop mig, får se om jag klarar av att stå ut med hennes snarkningar.

Kollade på love actually idag, superb film som får en plats bland mina favorit filmer :)

God natt puss & kram!

(OBS!fjortis varning!)



Ska väl ta och lyssna lite på dehära också :)

Jazz...

Publicerad 2011-08-13 12:55:30 i Allmänt,

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Känner mig väldigt uttråkad.... Blir nog att sticka ner till Jazz festivalen en sväng även om sån musik suger enligt mig, men det är rätt mysigt där ändå. Sen blir det nog inte mycket mer idag x)
Fast klockan är ju bara tjugo i ett och mycket kan ju hända innan kvällningen.

jag blir jagad....


^^

Publicerad 2011-08-12 15:24:55 i Musik,

Hittade denhär kommentaren på en av linkins låtar och jag(såklart) älskade den!

Everyone is "Pushing Me Away" and I've "Given Up" on "Breaking The Habit." So I will "Leave Out All The Rest" and "Runaway" to be "By Myself." I will find "Somewhere I Belong" and be "One Step Closer" to finding a "Cure For The Itch." However, I'm not "Forgotten" because I'm "With You", "Crawling" under your skin like a "Papercut." "In The End" I will find "A Place For My Head" and the "Shadow of The Day" will wipe away "What I've Done." There will be "No More Sorrow" in this "New Divide.

Italien del 6 av 8

Publicerad 2011-08-10 04:26:00 i Resor,

  • Dagen började med lite frukost runt halv nio. Gott kan man ju säga att det var men det var väldigt utplockat när vi kom dit.
  • Sedan ösregnade det i några timmar. Runt tolv/ett- tiden gick vi en promenad.
  • Halv tre tod vi en välbehövd siesta till halv fem.
  • Badade runt fem i medelhavet.
  • Middag kl sju.
  • Sen gick vi till samma spelhall igen men den här gången spelade jag ett bilspel och ett spel där man skulle skjuta aliens istället för spindlar.
  • Köpte en ganska snygg gul tunika.
  • Som avslutning på vår resa fick vi se mycket vackra fyrverkerier. Dom smällde dom nere vid stranden men det dånade ashögt hela vägen till vårat hotell. Det var skitcoolt!
  • Somnade runt tolv.
Måste lägga till att när jag skulle sminka mig med lite foundation tappade jag den i handfatet så den åkte ruschbana(eller hur det stavas) ner på golvet och krossades i tusentals skärvor :S
Mer bilder Caorle!
<--melonglass

FUNNY!

Publicerad 2011-08-10 02:18:07 i Allmänt,

It's nice to meet you...
Chosen One.
How is that close to drive???
Fail eller vad? XD
funny twilight pictures
Roliga twilight skämt:
~Jasper Hale will never be a therapist 

He already knows "how you feel about that
--------
~Jacob glared at the kids dressed as vampires for halloween 

He lied and said he was out of candy. 
-------
~Dear Journal, 

Today I made Edward feel that he was in love with Emmett...Again 

Later, 
Jasper 
-------
Bella : You're cold as ice and you're pale I know what you are. 

Edward: Say it. Outloud. Say it! 

Bella: Vanilla Ice Cream 
---------
~Thanks twilight, now if a boy ignores me, I know its only because he's a polite vampire, trying to resist my blood.
---------
-How many Twilighters does it take to screw on a light bulb?
I don't know, they're all too busy fighting over who gets to be Mrs Cullen
-------
-How do you irritate Edward Cullen?
Buy him a dog and call it Jacob!
funny twilight and harry potter pictures - harry-potter-vs-twilight photo
harry/twilight funny pictures - harry-potter-vs-twilight photo
twilight/harry potter funny pics - harry-potter-vs-twilight photo
lol - harry-potter-vs-twilight photo
HP vs Twilight xD - harry-potter-vs-twilight photo
Something Voldie doesn't have - harry-potter-vs-twilight photo
truth. - harry-potter-vs-twilight photo
Twlight/Harry Potter photos - harry-potter-vs-twilight photo
o_O hahaha!! - harry-potter-vs-twilight photoTänk om snape vore Harrys pappa♥
Death Eaters Have Spirit - harry-potter-vs-twilight photoHAHAHAHA, Där é din SNAPE Julia XD

Bada med kläderna :P

Publicerad 2011-08-09 17:02:35 i Allmänt,

Cyklade till stiby och havet med Julia igår och vi fotade lite. Sen så satte vi oss på bryggan och fikade men det såg så härligt ut att hoppa i bland de stora vågorna(blåste rätt mkt)så vi badade i kläderna ^^ Sen kom mamma och pappa och hämtade oss och vi bestämde oss för att det blev lättast om jag och Julia satt i bagaget. Men så var ju pepsi där också så vi fick trängas med henne :P
På kvällen cyklade jag och Julia till affären och köpte snacks och sen cyklade vi hem till mig och Julia sov över här.

Idag har jag tvättat, hängt upp tvätt och klippt framsidan av gräsmattan. Klev upp klockan ett så jag har inte hunnit göra så mycket annat XD
Bilder från stranden!
Vissa bilder kan man väl säga att jag bjussar på ^^
jag "gråter"
"price the lord!" eller nåt x)


Italien del 5 av 8

Publicerad 2011-08-09 16:11:54 i Resor,

  • Checkar ut klockan tio och checkar in på hotel primavera i caorle klockan halv tre.
  • Bad i medelhavet runt halv fyra(många snygga killar)
  • Middag klockan sju(man åt väldigt sent i Italien)
  • Vi gick på en promenad och stoppade till i en spelhall och spelade nåt läskigt spel där man satt i som en bil och hade ett vapen och sen var det en stor skärm man såg på och där kom en massa äckliga spindlar man skule skjuta.
  • Köpte en glass med melonsmak. Var sådär äckligt god. Den var god men den var så söt att den nästan blev äcklig liksom.
  • Gick och la oss runt 11.
Bilder Caorle







OBS! Man stod och duschade vid toaletten :S



Mer strandbilder kommer i nästa reseinlägg.

Min tur -.-'

Publicerad 2011-08-08 01:21:46 i Allmänt,

Nu har JAG haft en gråtar dag x) eller kväll snarare. Har gråtit för typ vad som helst:
  • För att jag inte fick följa med mamma och pappa till affären(WTF?^^),
  • för att jag var sugen på chips,
  • för att jag missade calle & the undervalleys när dom var i Kristianstad,
  • för att jag missade Lp när dom var i Sverige
  • för att pepsi fes när jag satt vid datorn(fast skrattade lite också),
  • för att jag fick för mig att alla hatade mig
  • för att jag har finnar,
  • för att jag inte har någon el i mitt rum,
  • för att Simon rev sönder en Sagan om ringen-affisch etc.
Sometimes it's emotional to be emotional. Haha x)

Dålig uppdatering...

Publicerad 2011-08-06 23:56:19 i Allmänt,

...Jag vet men jag mår inte bra och har inte gjort det på några dagar så vi får se om jag uppdaterar imorn. Cya ;P
Cuteigaste hästen ever!<333

Fanfanfan det skulle varit du

Publicerad 2011-08-02 23:21:25 i Allmänt,

Haha! Idag har jag .... ehm... Klippt gräsmattan! Och kollat på tv och gjort tårta och ätit tårta och lekt i photoshop. Tänkte ladda upp en liten bild jag knaprade ihop. Blev inte jätte bra för jag försökte skynda mig.
Redigerade bilden till höger i photoshop och så blev den bilden till vänster ;P
Bilderna blir aldrig riktigt bra när man redigerat dom lite extra i picnik

BILDBOMB VENEDIG!

Publicerad 2011-08-01 23:51:35 i Resor,

Dubbeltåget
Katolsk kyrka. Bilden blev inte jätte bra för man fick inte använda blixt+ att det är ju en kyrka och där blir det aldrig bra bilder.
COPYRIGHT PÅ ALLA BILDER!

Tennsoldat och Eldvakt

Publicerad 2011-08-01 23:42:32 i Allmänt,

Vakna runt elva och gick ut och gick en 6 km lång promenad med mamma runt tolv. Var RIKTIGT varmt kan man ju säga. Under dagen gjorde jag väl inte överdrivet mkt men sen åkte vi till k-stad och allt jag köpte var en tidning och lakrits pipor. Runt 10 blev jag sugen på muffins så jag bakade ungefär nitton stycken ^^
Ska väl ta och lägga mig nu så man orkar upp och gratta brorsan imornbitti innan pappa sticker på jobbet.

Om

Min profilbild

Hilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela