Angellaugh

Grattis till MOÍ!

Publicerad 2012-01-23 22:11:11 i Allmänt,

Ja som ni ser har jag inte bloggat på evigheter men nu är jag på g m bloggen och headern blir nog snart klar!
Jag fyller år idag!
Har fått en systemkamera, hårprodukter, locktång, usb-minne, minneskort t kameran, underställ med blommor på, öronhängen, frida prenumeration, en gullig bok och ljusgrej, en teddypläd och en fickplunta(?o.O') av mamma och pappa.
Sen fick jag en aaaassnygg skjorta av karro, 200 kr av Andé och 300 kr av Ragge på H & M så jag hoppas det blir shopping inom kort!
Nu ska jag hoppa i sängs och förhoppningsvis läsa lite om andra världskrigets hemskheter.
Adíos!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Renoverar

Publicerad 2012-01-09 13:18:38 i Allmänt,

Som ni ser är min blogg ofärdig och det är för att jag ska "renovera" den innan jag kommer igång med bloggandet. Den där bilden till vänster i menyn är tillfällig för att jag inte ska tappa bort koden i kodmallen.
Nu hinner jag inte blogga mer, se ya.

Good Bye 2011, Hello 2012!

Publicerad 2012-01-01 02:27:04 i Allmänt,

Jaha då sitter jag och trycker bakom denna rutan igen. Nu mera är det 2012 vilket känns lite underligt att skriva. Tänker inte ha några nyårslöften för dom bryter jag bara men nu har jag lovat mig själv i alla fall att jag ska komma igång med träningen efter nyår, vilket är idag...
Jag fick se brorsans nya lägenhet idag, det var väldigt roligt! Den var liten men mysig. "Gissa var jag ska bo när han inte är hemma". Sedan har jag frossat mat och varit på väg att kräkas. Sen tyckte jag att det blev lite väl osocialt hos familjen så jag gick och mötte Julia och så gick vi hem till mig.
Har också druckit äcklig champagne, smällt fyrverkerier och sagt till Julia att vi kanske inte förblir ensamma i år(lyckoönskningar). Nu har jag skrivit färdigt för denna stund och jag vill bara SOOOOOVA!

Imorn vill jag göra en sammanfattning av detta året.
Förra året hade jag en oroskänsla i magen när det skulle bli 2011 och det året har väl inte varit mitt bästa, men i år känns det faktiskt helt okej och jag välkomnar det nya året med hopp om att få vara med om lite förändringar i livet.


Om

Min profilbild

Hilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela