Angellaugh

Duschdrama

Publicerad 2012-05-22 14:25:22 i Allmänt,

Lång dag på ryssberget idag! eller två timmar iaf. Efter att ha orienterat med blod svett och tårar så var vi framme och vi hade fått rätt på alla kontroller.
Kom hem och duschade och precis när jag klivit ur duschen hör jag hur några elever från mammas klass börjar dra i dörrhandaget och till min fasa upptäckte jag att jag inte haspat ordentligt och dom var precis på väg att öppna när jag kastar mig fram och smäller igen den och låser. Tänk om dom kommit en minut tidigare :S
Det visade sig att mammas klass skulle hem till oss och äta, don't know why.
Efter den äventyrliga duschen passade jag på att läsa ut andra boken av hungerspelen, också kallad eld. Supermega bra och nu vill jag dra ut så mycket som möjligt på trean för jag vill inte att dom ska ta slut!
Nu ska jag börja med tyskan och sedan göra mig i ordning för The Avengers där supermegahetajättesnygga Chris Evans spelar Captain America :D
Tack o hej.
bilden talar för sig.

Börjes i tingsryd

Publicerad 2012-05-17 00:13:58 i Allmänt,

Trött som jag var idag efter skolan lyckades jag somna i mammas och pappas säng när mamma babblade på om powerpointen. En timme och några snarkningar senare vaknade jag utav att hon sprang iväg och hämtade sin mobil. Det var Karro som undrade om hon kunde passa Freja & Ville medan hon åkte till tingsryd. Tog en liten stund innan jag fattade att dom skulle åka till börjes, och glad som jag är för spontana saker åkte jag med dom dit.
Medan vi väntade på Karro med barnen passade jag på att fota mina vackra kusiner lite:
Ren och fin runt munnen där ja :P
This is what I bought!
1 par ridbyxor, 1 ridtröja, 3 par ridstrumpor, 1 armband som liknar ett betsel och ett par nya bommulsridvantar(tycker dom är bäst på sommaren för de är luftiga). Allt gick på 410 kronor.

detta fält måste fyllas i

Publicerad 2012-05-14 18:23:09 i Allmänt,

Jag höll väl inte riktigt löftet om att blogg men jag har verkligen inte haft tid. Egentligen ska jag sitta bakom SO böcker men jag måste uppdatera lite känner jag.
I fredags var man med lilla Ika och Julia. Vi fotade mycket och jag kommer lägga upp några bilder från det. Sedan skjutsade jag hem Julia och när jag skulle köra hem därifrån var jag på väg att köra på Martin som cyklade rakt ut i vägen så jag skrek bara: SE DIG FÖR MARTIN!!, och körde vidare.
På lördagen städade jag och gjorde fint i garderoben och rensade ut lite kläder som jag ska sy om och laga. Sedan bakade jag fantastiskt goda cup cakes, ska nog lägga ut recept nästa gång jag bakar dom. Mamma gjorde pajer och sallad och sedan bjöd hon hem två kompisar(pappa var borta för han var iväg med hemvärnet) och efter vi hade ätit söp dom sig fulla och jag tyckte de blev så jäkla pinsamma att jag gick upp på mitt rum och spelade sims 2.
På söndagen var mamma bakis och vi orkade inte göra något annat än att kolla på true blood, fast jag fick ändå en del av konstanalysen gjord. Mamma berättade för mig att de hade lyssnat på nickelback och att dom hade headbangat(töntisarna, tur att jag inte var där nere då, hade skämts ihjäl) och hon hade nackspärr.
SLUT!
Tuffingar

Om

Min profilbild

Hilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela