Angellaugh

-

Publicerad 2011-10-27 10:32:05 i Allmänt,

Var bara tvungen att lägga ut den här bilden! Skulle fota Pepsi och när jag kollade på fotot såg jag en liten kisse som står lite lömskt i bakgrunden. Ninja Cat Tusse!

Easy A

Publicerad 2011-10-27 10:30:24 i Allmänt,

Kollade just på den filmen.
Ledsen att jag inte bloggat på ett tag men som vanligt har jag inte haft tid/orkat. Kan ju upplysa med att jag har varit på ullared med Julia. Det var kul men ändå inte för jag fick nog klaustrofobi och lite social fobi också :S Jag lägger nog upp ett inlägg om ullared ikväll eller imorgon.

Sedan så har vi praoat denhär veckan eller tja, det är fortfarande prao. Jag praoar på bokeslätt som är en ridskola i Sölvesborg. Jag trivs jätte bra men jag är lite sjuk så igår var det tunga arbetet mycket tyngre än vad det brukar vara. Alla andra dagar ska jag/har jag börjat klockan åtta och slutat klockan fyra men idag börjar jag klockan ett och slutar klockan åtta. Jag har mest mockat och packat höpåsar och släppt in och ut hästar men det är väl ganska mysigt det också och imorn ska jag få vara med på en lektion vilket är ännu roligare!

Japp japp, eftersom jag kommer hem sent är det inte säkert att jag bloggar ikväll men vi får väl se ;)


Tänkte lägga upp några bilder på mig och Julia i våra sparkdräkter, tycker det ser ut som att vi hoppat ut ur bananer i pyjamas...



















Goodbye fellows!

Emotional

Publicerad 2011-10-20 17:24:03 i Allmänt,

Idag har vi haft en massa gymnasie info. Ganska tråkigt, ända som intresserade mig var NA(tidigare NV- Naturvetenskap). Det roliga är att de får allt att låta sååååå kul. Funderade nästan på att gå fordon och börja lackera bilar, men sen tog jag mitt förnuft till fånga och kom på att NA nog är bäst trots allt. Hade matte-prov också vilket gick väldigt dåligt för min del. Hade klarat sista om jag hade tagit plus istället för gånger, det är ju sånt som är kul att komma på i efterhand.
Har varit riktigt känslig idag. Har visserkligen skrattat och så men har ändå haft en sån dag då man är på gränsen till att börja gråta hela tiden. Kul Kul. Så det blev väl lite tårar när man kom hem grät för ingenting liksom. Grät för att: jag gjorde fel på matten, jag inte skulle rida med Ida, jag kom på att jag inte fått nåt svar av Sanne om jag kunde rida idag, det inte var något program som passade lilla Hilda på tv:n osv.
Ni fattar nog vad jag menar XD men nu känns det bättre och det är nog bäst det för om en liten stund kommer en värderare som ska kolla huset och se om vi får låna pengar till att fortsätta renovera.


Grattis Jedward ♥

Publicerad 2011-10-16 22:35:23 i Allmänt,

Sov över ytterligare en natt hos Fredrika med Julia. Var trevligt men vi var inte särskillt sociala, satt med tre olika datorer...
Åkte hem därifrån runt två sen åkte jag med mamma och pappa till k-stad. Mamma fyller år imorn så hon har fått en kaffe automat i födelsedags present och av mig får hon en annan sak som jag inte tänker skriva idag :P
Köpte två lådor också.
Sen var det bara att cykla direkt till Madonna.
Hemma klockan sju och satte mig och skrev, målade och försökte träna no vilket jag inte lyckades med :S har grymt stor panik inför provet på tisdag för jag har knappt tränat nånting :(
Nu ska jag strax sova, ska se om jag kan plugga liiite NO innan jag somnar iaf.

Måste som avslut säga grattis till John & Edward som fyller 20 år idag, GRATTIS!!!!










TVÅ RAGGARBALLAR MED SVÄNGDÖRRAR, OCH EN JÄVLA MASSA BLOOOOD!

Publicerad 2011-10-15 13:22:43 i Allmänt,

Ligger för tillfället i Fredrikas mjuka säng. Fredrika duschar, Julia knackar på dörren för att det har gått fem minuter och Ida ska strax åka hem. Julia bestämde sig för att äta upp Idas godis-annanas hörde jag i mitt vänstra öra. Japp japp, här sitter vi jätte sociala med varsin dator och allt...
Igår färdades vi med en automobil som min fader körde hem till Fredrika. Vi åt pankakor med köttfärsås i sedan åt vi en jädra massa godis! Vi gjorde inget särskillt sen förutom att ligga med datorerna på magen och kolla in en massa hemsidor.


Jag var nere men uppe på FEEEEEEEEEEEEEM!

Publicerad 2011-10-13 18:54:57 i Allmänt,

Haha, jag är så smart att jag kom på varför det heter kidneybönor igår! Trevligt... Skolan har varit sådär idag, tycker inte jag har skrattat så mycket :( Men på matte lektionen skrattades det! Cyklade hem och övade lite på trummorna. Sen åt vi pizza, och sen höll jag på att kissa på mig av skratt när jag och mina päron kollade på lite roliga youtube-klipp(jag bokstavligt höll på att kissa på mig, är jätte jobbigt att skratta när man är kissig). Nu ska jag nog träna lite NO och spanska. Samtidigt blir det lite film tittande^^

Leaving Home

Publicerad 2011-10-11 22:12:10 i Allmänt,

Jaha, ytterligare en dag som är slut då... Jag känner att jag inte gjort något särskillt idag förutom att rida och vara på konfirmationen.
På No:n idag dissikerade vi en gris vilket var ganska intressant tycker jag förutom när jag skulle klippa upp njuren och en jädra massa vätska sprutade upp på min hand. Fräscht XD Efter en stund började det lukta illa också så jag började äcklas ganska rejält.
Hade tänkt börja med frågorna till NO:n idag men nu är klockan för mycket så det orkar jag inte.
Tror nog det var allt jag hade att skriva om dagen idag så att nu ska jag nog krypa till sängs, eller inte bokstavligt krypa dit men och lägga mig. I sängen då ;)
God natt allesammans!



BOOMBOX

Publicerad 2011-10-09 17:20:52 i Allmänt,

Nu ska jag försöka bli mer aktviv eftersom koderna börjar bli klara på bloggen. Helgen har spenderats med konfirmationsläger(är ledare) och med Ika och Julia. Får se om jag orkar skriva två nya inlägg om lägret och F o J ;)

Händelserik dag... eller kanske inte.

Publicerad 2011-10-03 20:06:36 i Allmänt,

En dag till som gått då! Skolan har varit rätt seg idag men efter skolan så pratade jag lite med Adam och Julia och fick redan på småsaker... ^^ Vi gick hem till Adam och tittade på hans hund och blev bjudna på pumpakakor som var riktigt goda! Sen var han tvungen att gå på toa och då låste han ute oss så vi bestämde oss för att gå till lekparken. Där stannade vi och gungade och pratade och låtsades sova på parkbänken i två och en halv timme minst. Sen blev jag hungrig och cyklade hem och åt makaroner och köttfärssås, det var gott.
Nu har jag precis gjort klart tyskan, lyssnat på The lonely island och lekt i webbkameran...vilket inte lät så bra kom jag på men bilderna från det kommer nedanför, vilket inte heller lät så bra! XD
Riktigt fint va..

Som en Chef (bra översättning^^)

Publicerad 2011-10-02 21:20:10 i Allmänt,

Idag har andre brorsan André flyttat ut... Känns tomt men ändå inte för han satt ändå bara vid datorn :P Har städat en jädra massa också, blivit lite mer kär i Jorma o(^w^)o Lyssnat på the lonely island och nu är det nog dags att leta efter en engelska text!

┏┓╋┏┓╋╋╋╋╋╋╋╋╋┏┓

┃┃╋┃┃╋╋╋╋╋╋╋╋╋┃┃

┃┃┏┫┃┏┳━━┓┏━━┓┃┗━┳━━┳━━┳━━┓

┃┃┣┫┗┛┫┃━┫┃┏┓┃┃┏┓┃┏┓┃━━┫━━┫

┃┗┫┃┏┓┫┃━┫┃┏┓┃┃┗┛┃┗┛┣━━┣━━┃

┗━┻┻┛┗┻━━┛┗┛┗┛┗━━┻━━┻━━┻━━┛

I threw it on the ground

Publicerad 2011-10-01 19:05:12 i Allmänt,

Mina idoler, the lonely island. så jädra bra! Ni får ursäkta mig för den dåliga uppdateringen, har inte orkat blogga och jag vet inte varför. Har varit lat helt enkelt. Men kan ju skriva att Julia har varit här från igår. Hon har hjälpt mig att passa mina kusiner och kollat på sin city och green street hooligans med mig. Har varit trevligt. Sen har jag visat henne en massa låtar med the lonely island :) Ska se om jag kan uppdatera mer imorn.

Ha en trevlig kväll!


Om

Min profilbild

Hilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela