Angellaugh

The show must go on! xD

Publicerad 2011-03-31 18:16:57 i Allmänt,

Har precis sovit i två timmar efter en ganska så enerigi slösande dag! Eller slösa och slösa men det tog mycket energi att vara med i tre uppvisningar av grease musikalen! Men det gick väldigt bra och alla var jätte duktiga och vi fick bra kritik också. Nu ska jag städa så jag kan inte skriva mkt mer ;)

Earth Hour!

Publicerad 2011-03-26 22:35:25 i Allmänt,

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade bloggen men får väl göra det nu då :P

Dagen har spenderats med att vara inne på stan, sova och ätit grillad mat hemma hos Karro & Dea. Sen halv nio släckte vi alla lampor och käkade godis. Pappa, Simon och André åkte hem typ tjugo över åtta för att släcka lampor hemma hos oss och halv tio cyklade jag och mamma hem.

Ja det var väl dagen. Hade inga bilder på den här datorn :P

Ännu En Nice Helg!

Publicerad 2011-03-20 19:17:10 i Allmänt,

Åh vilken bra helg! Har varit och shoppat med bästaste Ika! Juste, Julia också... Nej skoja bara XD Men vi hade jätte kul och jag köpte en ny tröja och nya byxor, sen lyssnade vi på två fjortisar på tåget, " Men asså jag ser ju jätte tjock ut på den bilden!" XD  Sen sov man över hos Ika och hade en riktigt trevlig kväll/natt. Asså, misstolka inte xD vi var bara uppe länge :P
Sen idag träffade vi Ikis och Linis och fotade och åt och sov och åt igen sen åkte jag och Julia hem och sen red jag och snart ska vi äta XD
Bilder från dagen kommer lite senare :P

Mwahaha!

Publicerad 2011-03-15 21:45:57 i Allmänt,

Nu har jag suttit i ungefär en halvtimme och fixat med dom här bilderna, enjoy!
(har inte hänt något särskilt idag :P)
Förlåt Ika men det var lite svårt att fixa ett utseende till Jar Jar men det är iaf din mun, ögon och ditt hår ;) Vi kanske får välja en annan figur åt dig x)
sghah

Dop!

Publicerad 2011-03-13 18:00:10 i Allmänt,

Nu har man precis varit på Julias Dop då! Gick mycket snabbare än jag väntat mig. Jag har ridit idag också men det blev bara en liten runda. Bilderna från dopet kommer lite senare idag ;)

Nu somnar jag snart.... x)

Publicerad 2011-03-12 22:52:17 i Allmänt,

Idag har jag mest slöat. Fast runt två tiden följde jag med pappa och mamma till tejna. Sen gick jag till hästarna som stod och mumsade på lite hö. Fick för mig att hoppa upp på Boy i hagen...det gick ju sådär till en början men sen hittade jag en grej att hoppa upp på och då gick det bra! Riktigt mysigt :)

Sen nu på kvällen åkte vi först hem till Karro och när vi skulle åka därifrån så såg vi att en utav deras katter var påkörd :'( Sen åkte vi till farmor och åt mat och semlor och godis! mums!
|
|
|
Bild från när jag mös med Boysen :)
ftdjjy

Fredag :)

Publicerad 2011-03-11 22:44:00 i Allmänt,

Idag har jag ridit i ÖS REGN!! Fy fasen alltså. När man hade ca 15 minuter kvar innan man var hemma så börjar det ös regna. Och sen när jag skulle hälla ut det gamla vattnet när jag mockade lyckades vattnet skvälpa över! Så tillslut fick jag be pappa hämta mig för jag var genom frusen x)
madonna

Min dag!

Publicerad 2011-03-10 18:42:05 i Allmänt,

Jag behöver kanske inte skriva om min morgon XD Men efter dom sakerna har jag:
  • Varit på tandregleringen och bytt tråd på tandställningen.
  • Kommit till skolan och kollat på Schindlers List på SO:n.
  • Ätit Äcklig lunch :P(Potatismos och fläsk)
  • Haft very funny rast förutom att jag lyckades börja tjaffsa med ida x)
  • Haft rolig matte!
  • Varit hemma hos Julia och väntat på att min käre bror skulle hämta mig så jag slapp gå hem i regnet.
  • Ätit
  • Städat
  • Sitter här och skriver och ska snart hem till Karro och hälsa på min nyblivna kusin :)
Ett till totalt onödigt inlägg!

10/3-Tandregleringen....

Publicerad 2011-03-10 08:35:53 i Allmänt,

Sitter här och skriver för jag har absolut inget att göra X) Klockan tio ska jag vara hos tandregleringen i Karlshamn och förmodligen spänna tandställningen/byta tråd. Fick iallafall sovmorgon till klockan sju ^^ Morgonen har tillbringats med:
  • Vaknat
  • Klätt på mig
  • Kollat på ett avsnitt av Nanny
  • Duschat håret
  • Gått ut med pepsi
  • Kollat på et avsnitt av Jims värld
  • Fönat håret
  • Sminkat mig
  • Kollat lite på Wife swap
  • Borstat tänderna
  • Och nu sitter jag här och skriver...:P
Totalt onödigt och tråkigt inlägg XD

Gratis Bio!

Publicerad 2011-03-06 20:25:15 i Allmänt,

cfxzNu har jag precis kommit igång med gratis bio igen. Har redan lyckats samla ihop över tre tusen poäng på bara en halvtimme. Jätte kul att kunna vinna typ bio biljetter och presentkort! Men jag måste ju samla ihop lite mer poäng för att kunna få en bio biljett men kanske att jag väntar så att jag kan få två :P

Länk: www.Gratisbio.se


Söndag, klockan är snart tjugo i sex....

Publicerad 2011-03-06 17:35:33 i Allmänt,

Julia och Ika åkte hem runt sisådär klockan två tror jag. Sen så är Pepsi sjuk och vi ska med henne till veterinären i morgon.


Julia och Ika har varit här hela helgen. I fredags kom dom hit efter att vi hade varit på apoteket och köpt nån medicin åt Pepsi och efter att jag gjort klart maten som bestod utav tacos.



Igår åt vi våfflor till frukost och sen tog vi en promenad med två stopp. Först gick vi bort till Extra och jag köpte Toffifie, mjölkchoklad och en Sandwich. Nästa stopp var hemma hos Julia och vi pratade lite med hennes mor medans Julia letade efter en jacka utan hjärna i. Sen på kvällen gjorde jag pastagratäng och vi kollade på The Grudge. Sen somnade jag eller runt nån timme senare somnade jag. Ika och Julia dampade runt lite (xD) sen vaknade jag och vi gick ut med Pepsi :P



Idag åt vi våfflor igen till frukost och lite rester från pastagratängen XD Sedan kollade vi på Mirrors 2 som inte var lika läskig som ettan men den var äcklig(the grudge 1 o 2 var värre :S) När filmen var slut städade jag undan lite sen kom Ika och hjälpte till och tog undan sina grejor. Vi satt i mitt rum lite sedan åkte dom hem. Efter det red jag och nu är jag här och skriver.

Goooooooodis :)

Publicerad 2011-03-03 20:23:33 i Allmänt,

Har varit med Ika och Julia och shoppat godis till helgen:) Denna helgen kommer att bli bäst! Och nåde dig Julia om du blir sjuk!

Just nu sitter jag och lyssnar på "Min kära lilla ponny" på datorn med freja XD Min favvo låt när jag var liten...

puff vilken dag!

Publicerad 2011-03-01 19:47:52 i Allmänt,

Jag tror jag har haft en rolig dag både idag och igår, allt tack vare mina kära vänner Fredrika och Julia :) Även om jag är lite deprimerad just nu, men det kommer och går. Hur som helst kan ni "typ" alltid få mig att skratta :D Kan vara jätte ledsen och så kommer ni och jag behöver bara titta/lyssna på er för att börja skratta xD Näe ni är bäst alltså ;)


BTW har jag börjat med headern till bloggen, ni får se till helgen vad ni tycker om den :P

Om

Min profilbild

Hilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela