Angellaugh

Stress!

Publicerad 2012-02-27 20:22:05 i Allmänt,

Sådär ja! Nu börjar bloggen bli färdig, headern är nästan klar men jag hinner inte jobba mer med den idag tyvärr och jag hinner inte göra någon sammanfattning för tiden rann bara iväg idag tyvärr...
Fick reda på tyskan idag att det är prov imorn men jag glömde ju självklart mappen i skåpet. Jaja vi får väl se hur detta slutar. Kom också på att jag måste göra engelska idag x) Blääääääääää!
Aja, jag måste gå ifrån datorn nu för jag måste börja med engelskan, har två texter att skriva innan onsdag :S
C' Ya!

Halloj på morgonkvisten!

Publicerad 2012-02-27 07:29:27 i Allmänt,

Är uppe innan tuppen idag, skolstart. Känner ingen större lust att dra till skolan, skulle hellre haft lov i en vecka till. Jag är tidigt klar så det är därför jag trycker bakom denna rutan.
Inlägget om förra veckan kommer upp ikväll. Ska försöka göra det så kortfattat och lättläst som möjligt. Headern börjar också bli klar, behöver bara några egobilder till så ska det nog gå bra haha.
Det känns inte som om det finns något mer att skriva och min hjärna har inte riktigt kommit igång än, så jag ska logga ut nu.
Hej dååååå.


Äckligt

Publicerad 2012-02-26 21:49:28 i Allmänt,

Nu håller jag äntligen på med headern! Tänkte att jag imorgon ska fixa ett litet inlägg med en sammanfattning av veckan.
Idag har jag klivit upp klockan sex för att jobba på bokeslätt. Det gick bra men jag däckade en timme efter att jag kommit hem och sov i två timmar så vi får väl se hur det går för mig att somna ikväll, hehe.
Har läst i en gammal hästbok som jag haft sen jag var åtta. Det står grundligt beskrivet om hur man hoppar upp på en häst och en massa instruktionsbilder till, det ni!
Nä nu pallar jag inte med att sitta vid datorn mer!

Blöt Herke, bild från i onsdags.

Klopsnågonasrgh

Publicerad 2012-02-07 21:22:02 i Allmänt,

Dagen har varit ganska tråkig faktiskt. Vi hade första nationella provet i svenska idag iallafall.
Senare på dagen har jag börjat känna mig febrig(igen) i kroppen. Har inte feber just nu. Även om jag kände mig risig bestämde jag mig för att åka in till Bokeslätt för ett ridpass. Fick en häst som heter Yellow Sun, en ganska gullig men seg häst. Tror jag lyckades arbeta honom ganska  bra i höger varv men i vänster gick det sämre.
-
Jag sitter just nu och ångest andas inför gymnasievalet som ska in på onsdag nästa vecka. Har ingen aning om för tillfället vilken linje jag ska gå. Har varit väldigt inne på NA musik men nu känns det som om det blir estetisk musik.
Ska i vilket fall lugna ner mig med en kopp te och joina pappa och mamma i soffan för att kolla på House.
C' Ya.
Bild från google.

I'll be there for you!

Publicerad 2012-02-06 18:19:43 i Allmänt,

Japp japp, här sitter jag igen då tryckandes bakom denna skärm. Jag befinner mig i Sölvesborg, staden som är mitt i händelsernas centrum. Säger vi.
Egentligen borde jag sitta tryckandes bakom Engelskan men vem pallar engelska? ^^ Jag fick en liten fotouppgift av mamma som hon skulle ha i nån powerpoint presentation. Skulle fota vatten i gas-, flytande- och fast form.
Blev mest bilder på när korven rullade runt i snön(Pepsi, in case of att ni skulle fått något annat på hjärnhinnan).
Nu ska jag krypa tillbaka från där jag kom ifrån, nej jag ska inte följa Benjamin Buttons version och krypa tillbaka in i mamma, jag ska kolla på Friends.
C' ya!
Som ni ser strök jag över hjärnhinnan, jag skulle skrivit näthinnan, vet inte var jag fick det andra ifrån men jag sparade det för att ni skulle få se hur failad jag kan vara ^^
Min vackraste kisse!

10 minusgrader

Publicerad 2012-02-04 14:08:13 i Allmänt,

Fick lite tråkigt i förmiddags så jag bestämde mig för att baka lite. Receptet jag letade fram var vit kladdkaka. Lägger upp receptet sen.
Nu har jag precis kollat klart på en sjuk film, jag rekomenderar den inte, som heter Youth in revolt. Michael Cera är med i den(Som jag ifs tycker är väldigt söt) och han spelar nån desperat kille. Tyckte inte den var så rolig som jag trodde den skulle vara, mest sjuk och konstig ^^.
Nu blir det att cykla till stallet i tio minusgrader för att rida en häst i 1 km/h. Fick förresten reda på av min mamma(som var tvungen att gå in och prata med mig halv nio, när jag fortfarande halvsov) att det hade varit 18 minusgrader i natt. Inte konstigt att jag frös när jag vaknade!
Ha det gött igelkött!

Om

Min profilbild

Hilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela