Angellaugh

Jul jul strååååålande juuuul!

Publicerad 2011-12-23 14:38:53 i Allmänt,

Nu var det alldeles för längesedan jag skrev! I alla fall så har jag varit och julshoppat de sista julklapparna till min far och mor idag! Fy fasen vad hemskt det var, folk är ju helt galna så här i juletider.
Som ni förmodligen redan vet så är det julafton imorn. Det ska bli mysigt.
Nu orkar jag inte skriva mer för nu ska jag kolla på bambi :D

Down with the sickness!

Publicerad 2011-12-08 21:57:12 i Allmänt,

Har sovit i princip hela dagen. Har haft feber och orkar inte göra särskillt mycket tacka vet jag alvedon :P Ingen skola imorn heller förmodligen.
Ska sova nu hade jag tänkt, god natt allesammans.

In the house of bamboo!

Publicerad 2011-12-05 18:40:23 i Allmänt,

Efter skolan idag satt jag i en och en halv timme i biblioteket och gjorde lite engelska "duktiga lilla jag". Nu ska jag fortsätta med engelskan och försöka göra lite tyska och sen blir det... TRUE BLOOD! Är på sista avsnittet på första sesången så sen lär jag nog börja med andra sesången.
Ååååh vad jobbigt att resa sig upp ifrån datorstolen x)
Tycker att inlägg utan bilder blir så tråkiga så här kommer en "gammal bild".
Jag och mina normala brorsor :-)

Tusen gånger starkare

Publicerad 2011-12-05 18:27:48 i Film,

Signe är en blyg 15-årig tjej och i hennes klass är det de stökiga killarna och den populära Mimi som styr. När den nyinflyttade Saga börjar i klassen sker dock en förändring, hon bryter mot de oskrivna lagarna om hur tjejer bör agera. Till en början beröms hon av lärarna för att hon tar för sig och är stark, jämfört med de andra tjejerna, men då de följer hennes exempel utbryter kaos.
Det var lite info om filmen, här kommer mina egna åsikter:
Jag tycker att den här filmen är riktigt bra och jag brukar ha ganska svårt för svenska filmer för jag tycker alltid att de pratar utan inlevelse eller överdrivet. Men jag fastnade ändå för den här filmen för de har bra skådespelare och man är väldigt inne i filmen. Fast jag satt och var arg på alla men det är inte så konstigt(man förstår när man ser den).
Helt klart sevärd film!
Inte överdrivet mycket åsikter men jag skrev detta inlägget för att jag tycker att ni ska kolla på den!

Äkta bloooooood ^^

Publicerad 2011-12-04 21:00:47 i Allmänt,

Jahapp, nu har jag inte bloggat på några dagar så då undrar ni säkert vad jag har sysselsatt mig på i helgen, eller så gör ni inte det :P
Jag har i alla fall knarkat true blood, hjälpt till på bokeslätt och knarkat lite mer true blood och försökt göra tyskan, men det har jag inte lyckats komma så långt med för jag var tvungen att kolla på true blood XD är hel fast i serien!Snart klar med första sesången.
För er som för tillfället inte har någon serie att kolla på rekomenderar jag true blood starkt men den innehåller ganska mycket blod och ibland är det... väldigt speciella ehm, hur ska man uttrycka sig på ett bättre sätt på internet... "par som är lite intima med varandra" scener XD
Är ingen serie för den känsligaste men den är riktigt awsome!!

Ashley baby, you make me feel so alive!

Publicerad 2011-12-01 21:05:39 i Allmänt,

En styck öppethus på furulund avklarad! Jag är 99.9% säker på att jag ska gå i furulund. Det var väldigt mysigt där och det kändes tryggt där fastän jag och Julia inte hann komma mer än innanför dörrarna innan vi gick vilse. Denna veckan har gått snabbt och två prov är avklarade plus en SO inlämning.
Nu ska jag bege mig till dammsugarnas och dammvippornas värld, jag ska nämligen stök...jag menar städa mitt rum ehe. Sen blir det, ja, kolla på film kanske? :)
Wihuuuuu! Kom på att jag sitter på mammas och pappa
s dator så nuuuuu kan jag leka i photoshop!!!!

Lite seriösare bild än förra gången ^^


Om

Min profilbild

Hilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela