Angellaugh

Omnonomnomnom!

Publicerad 2012-09-21 19:17:19 i Allmänt,

Nu är cupcakesen klara och jag ska kolla på miffo och äta dom! Omnomnom!! Här är resultatet på mina skapelser :D
 

Snart är det fredags myyyys!

Publicerad 2012-09-21 18:10:06 i Allmänt,

Har varit super seg hela dagen idag och knappt orkat skratta åt nånting även om det varit roligt. Efter skolan gick jag in på domus och köpte baguetter för att maten idag såg ut som något mattanterna hade kräkts upp och det smakade inte något vidare heller. Sen köpte jag en cupcake-box. Man får allting färdigt i pulver, sen tillsätter du bara vatten och smör så kan man göra egna cup-cakes!
Tänkte mumsa på dom och kolla på Miffo!
Får väl ladda upp resultatet sen, C' ya!
 
 

Resident evil 5

Publicerad 2012-09-16 23:20:00 i Film,

Kollade på resident evil retribution idag med familjen och Cornelia, som man kan säga är en del av familjen för hon är Andrés flickvän.
 
Jag tyckte att filmen var suverän. Det var mycket specialeffekter och mycket zombiedödande, som resident evil ska vara helt enkelt. När jag såg fyran tyckte jag att Resident Evil började spåra ur men slutet på den filmen avslöjade ju ganska stort att det skulle komma en femma.
Jag blev lite orolig i början av filmen för jag trodde att filmen skulle handla om att Alice slogs mot umbrella Corporation, vilket hon i och för sig gör, men att det inte skulle vara så mycket zombies och är det inte mycket zombies är det inte resident evil. Tycker jag.
Men jag tyckte filmen var skitbra, resten av familjen verkade ganska besvikna av någon underlig anledning. Men jag har nog aldrig varit besviken på resident evil, förutom att tjejerna springer runt i högklackat, men jag vet inte om det ska "tuffa till" dom lite. Men jag menar, vem fan(rent ut sagt) springer runt i högklackat i en zombieapokalyps? Men det är ju en film med zombies så det är nog det minsta problemet, hehe.
 
Men har ni tråkigt och vill gå på bio och inte vet vilken film ni ska se rekomenderar jag resident evil retribution starkt. Fast gillar man inte action eller zomies så ska du kanske inte välja den här filmen.
Lånad bild

Godisbilar, häst och Ika

Publicerad 2012-09-16 09:05:00 i Allmänt,

Så spenderade jag gårdagen. Kanske inte säger er så mycket men gårdagen började med att jag och Julia vaknade upp. Hon blev tvingad att komma hem till mig i fredags på kvällen för att jag var ensam hemma. Vi spenderade hela kvällen med att kolla på youtubeklipp och äta ahlgrens bilar. Sen somnade vi efter att vi skrivit elakheter till folk på omegle.
 
Efter att Julia åkt hem körde jag med föräldrar hem till Karro och var där i en halvtimme innan jag drog vidare till stallet.
 
Sen red jag ut och Karro frågade om vi skulle rida tillsammans när jag precis börjat rida så jag red dit. Hästarna hade värsta rycken. När vi skulle galoppera drog Madonna(som jag red på som var äldst, 27 år) iväg som en jävla raket och stack nästan iväg från de andra hästarna. Men hon hann inte för Poker gjorde en tvärnit mitt framför oss i en vägkorsning... Sen andra galoppen på en åker drog hon iväg lika mycket och jag fick inte stopp på henne. Så har hon aldrig varit innan! När vi kom tillbaka till stallet var hon dyngblöt av svett så hon fick svettas av en stund sedan lade jag på henne ett svett täcke. 
 
På kvällen körde jag hem till Ika och vi åt tacos(tredje gången för mig den här helgen). Efter det hämtade jag upp Adam. Resten av kvällen spelade vi "Twister" och "Med andra ord". Det var superkul! Kanske ska tillägga att Fanny och Julia också var med.
Klassresan skriver jag om efter jag kommit hem från Börjes. Åker om exakt sex minuter och jag har inte sminkat mig än så det är nog bäst att jag gör det.
 


 

 
 
 
 

The wide world is all about you: you can fence yourselves in, but you cannot for ever fence it out.

Publicerad 2012-09-12 19:09:26 i Allmänt,

Jag ångrade mig med att byta blogg så jag kör på med angellaugh!
Jag har börjat gymnasiet sedan senast jag bloggade och jag älskar det! Alla i min klass är jätte schyssta och vi har en bra sammanhållning. Tycker jag ^^
 
Idag har jag för första gången i mitt liv käkat pommes och mjukglass. Alltså, inte var och en för sig utan doppade pommes i mjukglass. Det var Lovisa som fick mig att prova och, det är inte så farligt som det kanske låter... På notensemblen fick vi spela nån trummgrej inför publik, något som inte uppskattades från min sida då jag inte klarade av att slå rätt på en enda not tror jag.
 
På bussen satt jag bredvid Anton och pratade med honom Viktor och Benny, kul att se dom igen!
Nä nu måste jag tvinga mamma att ringa Malin och packa inför imorgon, då blir det av mot hästveda med klassen och alla andra ettor på C4.
 
Tack för att ni tagit er tiden att läsa detta totalt tråkiga och ointressanta blogginlägget!
 
 
 

Om

Min profilbild

Hilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela